onsdag 29 april 2009

Allergisk?! =/

Har varit med skrutten till BVC idag. Vi tog en promenad dit från hemmet och dit. Vi gick in och prata med en doktor. Fick svar på en del frågor och sen ställde han frågor till mig. De misstänktes pollenallergi. Jag hoppas verkligen inte de kommer bli besvärligt för skrutten. Dom skickade en remiss till Enköping så vi väntar på kallelse i brevlådan. Jag hoppas verkligen vi får en passande tid nu när jag ska jobba och så. Dom ska då kolla upp lite allt möjligt. Hoppas dom kollar de mesta inom allergin. Verkligen inge kul. Hoppas verkligen inte William är allergisk mot djur bara. Tråkigt om han skulle vara de. Tycker faktiskt inte han har visat något. De är väl hostan som vi inte riktigt vet när om den kom före eller efter han träffar små hundarna. Men jag tror han hade hostan före. Han hade iaf fått recept på droppar mot pollen som vi skulle ta.

Vi gick vidare ner på Karlssons. Skulle kolla om de var rea eller nyinkommet. Såg en söt skottkärra som jag bara måste köpa till William så småningom. Den gick på en hundralapp. Var så nära att köpa den. Han tycker de är så kul med att åka skottkärra så jag tänkte han kanske tycker de är kul att köra den också. Köpte sån där stol man har när man campar och liknade saker sån barnstol som man fäller ihop till William. Sen ringde jag mamma och hon sa jag skulle köpa till Alexander och sen två som hon kunde ha hemma hos sig. Köpte en film med Matthew Maconhey och Kate Hudson. Någon ny film som dom har gjort senaste. Är trött. Skulle behöva lägga mig i tid ikväll. Ska upp och jobba imorgon. Blir morgonpass som tur. Skönt de ju. Nej,ska vila lite. Tobbe åkte iväg med William nyligen. Vi vart lite sura på varandra. Jag sa jag behövde mjölk och han ville inte handla så där härmade han mig och då vart jag arg. Man ska inte härmas tycker jag. Haha,mina hormoner är som dom är när man har lingonveckan :) Hihi. Love100_1632 - Kopia2

BVC idag!

 

JIPPI! Jag ska traska till BVC idag med Williams eksem å de regnar. Visst är de ljuvligt? Haha. Nej,jag är inte alls taggad på att gå ner. Regnet gör de mesta att jag vill stanna hemma. Men jag vill endå få reda på vad de kan vara för något. Jag hoppas dom kollar och gör tester. Annars så är de väl samma procedur? Bara prata och kolla på eksemen. Sen är de väl som alla doktorer säger. “De ser bra ut. Smörj så mycket du kan”! Hm,då börjar man undra om dom minns vårt samtal sen sist? Jaja,ska ner dit och kolla i alla fall. Bättre de en inte alls. Jag har lite ångest. Jag vet inte om jag ska gå eller cykla ner till BVC.

Imorgon är de valborg och jag ska jobba från 6-14. Jag hoppas på fint väder. Någon som vet vad de blir för väder? De är tredje världskriget här hemma. Vi alla är sura till och med William. Hoppas de blir lite bättre sen. Trött och icke helt fullt friska. Hm,de löser väl sig någon gång? :) Nej,ska börja göra mig ordning för avfärd till BVC. Jag saknar en person riktigt mycket just nu. Har tänkt på denna ett bra tag nu. Hoppas de är bra med dig!

Idag känns de lite bättre trots ögonen är tunga. Jag tror jag håller på får huvudvärk. De enda jag gör här hemma är att klagar. Men de finns ju absolut ingenting här. Jag är negativ jag. Men hur konstigt är inte de då? Tänk er själva om ni hade min karl? Nej,jag får skallverk bara jag tänker på hur jobbigt de är. Jag är trött idag med. Krafterna tar på en. De är riktigt jobbigt.

Idag blir de BVC med lill skrutten. Ska kolla hans eksem och jag hoppas dom kan ta tester och se om han är allergisk eller något. Jag blir tokig när alla säger att de kan vara en allergi?! Men hur vet dom de? Man kan faktiskt också bli sjuk i denna årstid,alltså vanlig förkylning. Men vi får se vad som sägs och görs idag. Jag hoppas verkligen inte han är allergisk. De skulle bli svårt att träffa på djur och så. Jag tycker faktiskt inte att William kom hostandes ifrån mina föräldrar utan han kom dit med hostan.

Nu är skrutten ledsen och ska ner och göra rutinerna. Love

100_8760

tisdag 28 april 2009

Ska de vara så här? :/

100_8783

Usch,är trött. Borde sova. Ska ner i sängen och sova en stund. Blev ingen Hell´s Kitschen. Fick ju inte titta för Tobbe. Han tittade på något annat. Jag som hade bestämt mig för de. Var ju ett spännande program ju. Typiskt att vi bara har en TV inkopplad. Nej,de jag behöver nu är en dos sömn så jag kan vakna upp piggare imorgon. Imorgon ska William till BVC och kolla eksemen och prata med någon doktor. Hoppas dom gör något åt min skrutt.

Den här sagan borde nog ta slut snart,innan de blir en mardröm. Nej,jag är inte alls pigg på något. De bara gör ont inom mig! Jag känner mig faktiskt ensammare än någonsin. Ska ett familjeliv vara så här ensamt? De är riktigt tråkigt när de bara är jag och William. Men de är väl tur man stod ut en bra stund i alla fall. Annars hade jag deppat sönder mig själv. Men de lider mot slutet antar jag?! :) Jag borde sluta klaga. Tråkigt att jag är så negativ hela tiden. Ska försöka vara bättre imorgon…

Mys dag!

Tobbe är och klipper sig och William sover så sött! Så jag sitter och väntar på “Hells kitschen” Med Gordon Ramsey. Favoritprogram alltså. De är kul när de hettar till faktiskt. En del är ju en del nötter alltså. Spännande att se. Längtar tills klockan 22.

Jag ska jobba på valborg. Wiiie,eller något. Haha,vi har endå inget att göra hemma och pengar är ju bra. Tobbe är ledig så jag passar på. Snart rullar ännu mera pengar in. Från och med V.19 till V24 ska jag börja jobba ganska mycket. 3 dagar ojämn vecka och 5 dagar jämna veckor. Blir bra till körkortspengar. Jag måste spara så jag kan ta de förbannade kortet.

Tobbe och Uffe var ute och fixa på gården och jag var ute med William. Riktigt skönt de var här på kvällen. Man blir så glad när solen lyser. Wille åkte skottkärra och åt jord. Haha. Hoppas bara sandlådan kommer på plats snarast.

100_8747

Ännu en tråk dag!

God morgon! Eller ja,vi har varit uppe en stund. Vädret är inte de bästa,men heller inte de sämsta. Jag önskar bara lite värme kunde komma hit. Tobbe köpte den rätta färgen som jag ville ha till sandlådan och de jag såg var han bara måla med den gröna färgen. De jag inte visste var att han också målade med den vitaktiga färgen. Men,hallå? Nu orkar jag faktiskt inte bry mig och jag sa att han absolut inte skulle köpa den vita färgen för de går inte att blanda sandlådan med två färger tycker jag. De ser konstigt ut. Så jag släpper de dära nu. Jag orkar inte förklara när ingen lyssnar :)

Idag är de en sån där ”deppdag” igen. Jag förstår inte vad som är fel? Jag som alltid brukar tycka alla bekymmer går bort till sommarn. Man blir piggare och fräschare. Men tydligen finns de något litet kvar som irriterar mig. Jag vet bara inte vad. De enda jag vet är att pengar är väl de bästa som man kan ha nu. De är väl därför en massor jobb görs osv. Jag tycker de blir för mycket och inget familjeliv alls. Jag vet inte när sist vi gjorde något alla tre. Sånt ska man ju minnas?! Som jag sa. Jag är nog lite svartis att jag aldrig hinner träffa folk eller ens ha en egen stund för mig själv. Jag älskar William mest i världen och kommer alltid göra. Men vi mammor behöver också egen tid. Jag har insett de. Alla mammor behöver de vare sig dom vill eller ej.

Har miljontals saker att göra. Men inget som lockas. Varför är de så här? Varför kan inte allt funka atoumatiskt istället? De är väl dags att få slut på denna saga snart…. Nej,ska leka lite med William. Läsa bamsebok och bygga pussel. Hihi,idag sa William Bamse.. “Baaamsche” :) De lät så gulligt så. Försöker lära honom vara utan blöja och så eller åtminstone sitta på pottan mera. Såg på Nanny programmen på TV och de hade några knep som verkade lätta. Vi får se om jag lyckas. Nu ska jag vidare här.

100_8704

måndag 27 april 2009

Happy times!

44007_1146156890

Jag älskar att titta på gamla bilder. Man minns tillbaka! God natt!!!!

Arg? Ledsen? Sotis?

Jag är jäkligt trött. Jag har inte orkar något idag. Bara slöat och sånt. Degat. Jag och Jessica har ju bestämt att vi ska tävla mot varandra. Vi vågar iaf väga oss med varandra. Tobbe vågar inte de så jag la ner de med att gå ner i vikt med honom. Ska satsa på soppor som Emma gjorde. Måste säga bra Jobbat Emma för att har gått ner nästan 6kg. Du är på god väg. Grattis! Jag önskar jag också var så duktig som du. Jag har kommit en bra bit. Men målet är inte halvvägs. 10kg ska bort från min kropp. Gärna mera. Jag lider inte av att bli smal,snarare tvärtom. Men de skulle vara kul att kunna behålla byxorna. Förut var de en del byxor (innan graviditeten och allt) som satt skit fult på mig. Verkligen skit fult. Hängiga och så. Jag hoppas jag slipper sånt när jag är färdig med mig själv. Jag satsar nog mer på en sunny beach 2010 än i år. Haha,jag kommer inte riktigt hinna träna så mycket. Men träna ska jag. Ska försöka träna lite mera med Emelie. Lär köpa gymkort.100_8707

Ingen verkar förstå mig? Alltså,jag saknar mina vänner,familj och släktingar jätte mycket. De känns som man missar jätte mycket om man inte har sett dom eller pratat med dom på länge. E-mail är ju inte samma sak. Jag blir faktiskt ledsen över att jag knappt ser om. Jag har ingen jag kan vända mig till om tårar ska falla från kinden. Verkligen ingen. Man kanske inte alltid vill eller orkar prata med Tobbe hela tiden och William förstår ju kanske inte så bra. Jag önskar jag bodde i Uppsala. Nära till allt. Om inte dom kommer hit, får man komma till dom. Nej,de är verkligen jätte jobbigt. Jag tror nog ingen kan känna mina känslor just nu… De är tröttsamt och slitet! Jag får nästan ingen hjälp med något här heller. Man blir less. Jag har nog aldrig känt mig så ensam som jag gör just nu. Jag har känt mig ensam,men jag kan nog aldrig gemföra mig med något annat. Visst jag har William the happypills. Utan honom går inte en dag galant.

100_8704

Jag känner inte för att göra saker alls. Jag har tappat gnistan. Inte konstigt när man bara får höra negativa saker. Jobbigt när du är så trött och aldrig känner för göra saker,bara när de passar dig. Tråkigt att du missar din dröm. Man har ju bara dom små så små en gång i livet. Livet går inte i repris. Jag vet inte om jag bara tror eller om de är så. Visst pengar är bra,men jag tycker du har jobbat mycket nu och att de borde finnas pengar så de blir räcker och över. Men ingenting är gratis. Jag bara går och surar för att jag aldrig hinner med att träffa vänner eller ens får vara själv i några minuter. De verkar som de här kommer bli tufft men jag är nog stark endå trots allt. Men jag är så trött på att aldrig få vara mig själv. Är mamma 24 tim/dygn. Inte konstig att man bli koko i skallen om man aldrig får ens gå på toa själv?! Då beundrar jag 10barns familjen i Dalarna. Hur gör dom? Tobbe jobbade faktiskt inte denna helg fick jag reda på. Eller om ens bränna musik,krogenrunda och måla sandlåda hemma räknas som jobb? Äh,jag är nog bara lite avensjuk för att jag aldrig hinner med så mycket längre……

“hoppe,hoppe hare,satt och mumsa bär,klappa sig på magen de var gott de här”. Haha,man blir som man umgås :) Skiva med Wille.

Wille bus=)

Bus i Knutby hos mormor och morfar!

:)

100_8734

William sover middagslur nu! Trött kille. Man blir de av att åka så mycket bil. Igår åkte han långa bilturer. De är tur han är snäll. Gnäller aldrig. Åkte in på MAX och Marie bjöd på mat. Hihi,han åt pommes frites och cheeaseburgare. Sötisen min! Pommes är poppis i hans värld. Har inte städat ännu. Jag är slö och har tråkigt.

Har bokat körlektion på Nisses trafikskola i Sala nu. Så den 4 maj åker jag lite runt i Sala. Pirrigt. Jag har aldrig kört i Sala och de ska bli spännande och kul. Hon sa att man skulle få ytterligare en kurs man skulle ta innan man skriver teorin. Kurs om trötthet och alkohol. Men de kostar 700:- om man går med och blir kund/elev där. Annars kostar de runt 1000 lappen. Jag känner verkligen att jag behöver jobba. De är dyrare att ta körkort nu verkar de som.

Love

söndag 26 april 2009

Slut på helgen!

100_8700

God kväll! Är sjukt trött. Är nog för jag har jobbat denna helg och övertid och hit och dit. Mycket energi har min lilla skrutt också. Man blir lite trött då och då. Men mycket varm och glad. Vad skulle jag göra om jag inte hade William? Lyckopiller!  Jobbade som sagt idag. Dagen var seg men gick fort fram till slut. Skönt med stor slant idag. I like it!

Hela helgen tillbringa jag med William,mamma,pappa,syrrorna,hundarna och Alexander. Myspys väder har de varit. Varit ute hela dagen i lördags. Fick liten bränna. Jag skulle behöva sola ofta så min hy blir snyggare. Finnarna försvinner tillfället då. Skit bra. När vi åkte hem fick jag reda på att sandlådan var målad gul. “Nej,tänkte jag”. Gult är verkligen inte min färg. Jag som ville ha färgen “older” som blir på huset i framtiden. När är bara frågan?!

Har varit en sväng med Marie,Uffe,Tobbe och William till Gränby och kolla skor. Ska köpa sandaler till Wille men de är så dyrt. En kavat kostar 450kr och så länge kommer han inte ha dom så de blir dyrt. Funderar på köpa en billig men bra sko också. Vill ha en öppen sandal men endå “stängd” lite granna. Svårt att förklara. Marie handlade ett pussel och två böcker så inte Wille skulle tröttna i bilen. Vi busa och busade. Vidare åkte vi mot Rasbokil. Ja,Tobbe och Uffe tittar lite på båtar. Dom ska köpa en så småningom. Vet bara inte när och så. Men någon gång! Så där var vi. Dom verkade trevliga och hade en hel gård med djur och kattungar hade dom. Så sugen jag blev. Hehe. William sa “Vovva” till katten hela tiden och klappade den fint. Så sött så!

Har tvättat en tvätt och ska hänga den imorgon bitti. Orkar inget annat mer än att gå och sova nu. Love Jannice

lördag 25 april 2009

Övertid!

Hej! Imorgon ska jag upp tidigt. Ska åka till jobbet och jobba lite. Kommer få 350kr/timmen så de är ju bra. Jobbade igår från 14-00 så jag är trött. Idag så har Jessica och Alexander varit här och även Jeanette var här när jag kom i fredags kväll. Imorgon åker jag hem till Vansjö igen. Ska lägga mig snart innan jag somanr. Kolla lite TV och fixa till lite. Love Jannice

torsdag 23 april 2009

Wille:)

hihi,vi rullar upp Wille en bit. Haha,jag,Arne och Vivi sprang och tog i.. Haha

Wille fått sandlåda!

100_8674 sista jobb dagen (kanske) för denna vecka. är lite sugen på jobba lördag eller söndag med. är mest nyfiken på de nya produkten vi ska köra. men ledighet är väl de bästa de med:) man ska inte klaga. är bjuden till tobbes syrra på lördag på grilling. men vi får se... ska ju vara hos mamma och pappa hela helgen är de tänkt. måste köpa busskort imorgon med...

var idag med emelie på stan. så kul att umgås med henne. vi är ganska lika vi. har roligt med henne. kan skratta och berätta allt för henne. hihi,så blir de när man är barndomskompisar. hihi <3 vi lunchade på cupido idag och jag har saknat de men jag saknade mest att umgås med Emelie. länge sen fast senaste var igår när vi tränade.

William har fått sandlåda idag. Så lyckliga han är. Nu ska den målas bara. Hihi,får göra de en vacker dag..

Natti natt! Love

100_8675 100_8679

pigg

har varit uppe sen kl 8. ställde på väckarklockan så jag skulle hinna massor. men de gör jag faktiskt inte. lille skruttis vaknade runt 08,30 trodde han skulle sova längre. underbart väder idag också. hoppas de blir varmt hela dagen trots jag jobbar. skulle väl bli runt 20+ i helgen? hoppas på fint väder. hatar kalla och gråa somrar. man kan väl säga att de är sommar nu? ska ner och käka frulle,byta kläder och fixa lite. love

onsdag 22 april 2009

Emelie & Yrkesskadad? :)

Har haft en bra kväll på jobbet. Lite rörigt men inge stressigt tycker jag?! Vart lite trött på slutet och bara väntade på att klocka skulle slå “sluta”. Haha,man är lite yrkesskadad. Jag såg att jag hade skrivit “090339 jal” på en räkning här hemma. (jal står för mina insialer på jobbet) Snacka om skadad. Men de är bra att jag dokumenterar när saker och ting är gjorda.

Var på träningspass med Emelie idag och gymmade lite. Jag kände att jag orkade ingenting alltså. Var helt slut. Skulle behöva arobicpass nån gång. Ska satsa på de någon dag? Lunchade på Waynes Coffey också. Tog en kyklingsallad. Den var ju inte samma som i Sala. Men endå god. Men Salas sallad på Waynes var bättre enligt mig. Vi ska träffas imorgon innan jobbet igen men då ska vi strosa på stan och luncha igen?

Hihi,söta bilden är ifrån Rättvik på Classic car weekend :)  Wille var inte alls gammal då. Sötnöt! Nej,god natt. Jag borde sova. Love

GetAttachment

Jobba

Idag blir de jobb. Äntligen. Inge mer än de planerat. Var skit länge sen jag jobbade och de ska bli kul faktiskt. Prata med vuxna människor. De behöver jag faktiskt. Ska jobba imorgon och på fredag med. Klirrar i kassan månad för månad.

Haha,imorse ringde William till min pappa. Smarta kille. Fast jag tror att han ringde på uppringda eller senaste kontakterna osv. Så ja,han ville prata med sin morfar imorse. Men vad han ville säga är ännu oklart :) Sötunge. Kanske ska till mamma och pappa i helgen. Tobbe ska ju endå jobba och vad ska vi göra hemma då? Finns säkert städ och sånt men jag orkar inte städa denna helg känner jag.

Idag innan jobb blir de träning med Emelie. Nu ska jag ringa Tobbe och be han köpa blöjor. De är inte många kvar här :/ LoveDSC_1204[7]

tisdag 21 april 2009

Massor med recept!

100_8511

Jag sitter och kollar lite på recept som jag skulle kunna tänka mig göra någon dag när jag är med vänner. Svårt att bjuda tycker jag. Man är rädd för att misslyckas eller att dom inte ska tycka om de heller. Sitter och kollar kalendern när vi skulle kunna ha någon sån där trevlig träff. Men vi får se. De har varit för mycket nu. Men sommarn är ju lättast att umgås på. Man kan sitta ute då. Men de kommer väl någon dag. Funderar på ev bjuda hit på midsommar och ha lite middag för vänner. Men de är hur svårt som helst. Jag har ju liksom inga vänner som har barn. Lite tråkigt för William att titta på. Men jag får väl bjuda hit syrran och hennes fam. om dom vill och några andra. Men hoppas ingen av dom jag har tänkt ska någon annan stans bara. Love Jannice

Invigning av plättjärnet

Funkar fint. Hihi,inte så bra på göra plättar och pankakor men jag övar. William är inte så förtjust i sånt heller så de finns kanske ingen anledning. Jag gillar bara pappas pankakor. Jag är lite svårflörtad :)

100_8648 100_8654 100_8656

Cykla!

Går dagens bild på cykelturen.

100_8645

:)

Min lilla skrutt ligger och sover som en stock! Jag ska nog väcka honom snart. Han kan ju inte sova så här länge ju om han inte vaknar själv då. Idag blir de städa och fixa. Får se om vi går ut en sväng snart. William kliar på händerna och i ögonen. Hoppas inte på allergier.

När får man tillbaka deklrarationspengar? Är de till midsommar? Jag tycker de är skönt att jag gjorde min i söndags. Tobbe har inte ens börja på sin. Kanske dags?

Nej,kanske blir frulle nu då. Imorgon ska jag jobba och innan de ska jag träna med Emelie. De ser jag fram emot. Mycket länge sen jag såg henne och att jag ens träna med henne. Några veckor sen. Man är för dårlig på att ses nu med. Trist. Ska lägga in en bild på William sen när han cyklar. Men gör de mot kvällning tror jag. Eller efm. Vi får se. Love Jannice

måndag 20 april 2009

Natti natt!

Imorgon är de min sista ledig dag denna vecka. Ska jobba onsdag-fredag och de känns OK! Saknar faktiskt jobbarkompisarna att skoja med. Sen behöver jag träffa lite vuxna människor med. Ska ju börja jobba maj-juni också. Behöver verkligen dessa pengar nu över sommaren eftersom jag inte får någon semesterersättning. Försökt skicka mail till lönetanten också. Men de funkar ju inte.. Just ja,bokade tid åt William på BVC angående hans eksem + att jag vill dom ska titta om han kan vara allergisk om dom nu gör sånt? Skulle iaf få prata med en doktor. Jag misstänker allergi eftersom Tobbe har de.

Stor lättnad! Har varit spänd hela tiden sen en sak men nu välkomnade lättnade över detta! Jag vill inte skriva detaljerat för de angår ingen annan än dom som vet detta. Så de är väl därför jag har sett grubblanden i era ögon. Men tycker fortfarande synd om en person. Men jag vet de kommer gå bra :)

De känns ensamt ibland. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva. Men bara ensamhet. Jag tycker inte alls de är kul att Tobbe jobbar helger,men visst är de jättebra att han jobbar de. Har faktiskt inte sett röken av några helgpengar! Inte för att jag bryr mig så mycket. Tycker bara de är tråkigt att vi endå inte har råd enligt honom. Men varför bor vi då i hus om de är så dyrt? Tankar som kan komma i skallen lite då och då. Sen har man ju inge riktigt jobb. Vadå har jag ett låsas jobb? Jag förstår inte riktigt. Bästa vore väl vara tyst men då blir de ensamt också….. Jag trivs inte just nu.

Love Jannice

100_8566

Cykeltur & Övningskörning!"

Ja,jag har ju länge önskat att ta en cykeltur med William. De har ju varit så fint väder med dock lite blåsigt då och då. Men idag tog jag och William en cykeltur till Morgongåva och han älskade de. Jag trodde han skulle skrika/gråta under färden. Men han skratta och prata och var tyst i några perioder. Tycker de är väl som att åka bil. Kolla ut i fönstret är de bästa som finns tycker William och lika så med cykelturen verkar de som… hittills :)

Nere på Ica så plockade jag mest bas varor. Tycker de är svårt att handla till Tobbe han är så kräsen. Men jag tvingar i honom de som jag gillar eller så lagar jag för de mesta sån mat som jag gör. Ja,om han ska önska något får han väl vara med och laga mat. Man ska ju samsas om sysslorna ju. Tycker iaf. Men då kommer han med sina argument att männen sköter bil & utegöra och kvinnor städ,matlagning och barnen. Men de tycker jag är lite vält gammalt. Vi lever ju nu inte förr i tiden. Lite väl att ta i sådär tycker jag. Han menar väl mest att de är inte så kul säkert? Men man kan väl inte göra roliga saker hela tiden?:)

När jag hade handlat klart så insåg jag att man fick handla blöjor för 99:- om man handlade för över 500:- och jag överstigne precis till 600:- typiskt. Hade väl egentligen kunnat tagit med de på cykeln heller. Men endå. Blöjorna håller på ta slut. Typiskt att glömma något fast man har nota med sig. Jag gick hem till Marie och Uffe med väldans packning. Träffade Tobbes sysslings mamma på vägen med. Hon var hurtig på lunchen och tog en promenad. Mötte sedan en gammal gubbe i seniorhusen och sa “nu har du full last”. Jag skratta lite och bara sa “aah”. William somnade och sov ca 2 timmar i sängen och tittade lite på TV medans.

Sen så har jag övningskör idag med. Blev en tur nere på parkeringen på Karlssons eftersom de var länge sen som sist. Så de var inte alls många bilar där och jag tänkte inte alls att jag hade övningskörs skylten. De kändes mer som man hade körkort när jag körde runt där. Jag är nog lite mer mogen nu sen sist och då sitter de bara. Inga kärringstop osv. De gick fint de dära. Jag fick köra hela vägen hem och Uffe tyckte jag var riktigt bra. Haha,kanske därför jag fick köra hem. Marie sa att hon kollade ute i fönstret och hon trodde de var Uffe som körde. Haha,så man kanske inte är så dårlig som jag har trott? De sitter nog ett körkort så småningom. Jag behöver de verkligen nu känner jag. Friare på något sätt. Men jag ska ta i min takt. Annars blir de inge bra. LoveDSC_1180

söndag 19 april 2009

Söndag!!!!

Tobbes släktingar var här och firade mig. Jag fick ett plättjärn. Precis vad jag önskade mig. De var kul. Marie och Vivi hade bakat och donat till oss så de finns mycket kvar och blev över. Har säkert gått upp några kilon. Jag som trappa ner –5kg. Men de blir nog bättre snart när man kommer i sina vardagliga sysslor och sånt igen. Tänkte ev ta en premiär cykling imorgon till Ica om jag orkar. Annars blir de mest städa och lite andra saker.

Jag är lite trött. Mina ögon håller på somnar. Men jag vill endå inte lägga mig redan. William sover så bra under natten så han vaknar runt 9 imorgon och de är en bra tid att gå upp tycker jag. Skönt att fått deklarationen avklarad. Tobbe har inte ens börjat på sin ännu och de lär han börja med. Imorgon blir de nog till att övningsköra. Vi bestämde de idag så jag hoppas de äntligen blir till att åka lite. Vi har väl skjutit upp de och så ganska mycket. Tobbes pappa och Tobbe håller på räknar på staket. De måste komma upp ett snart. Jag är livrädd när man går ut fast William är försiktig. Hoppas på en sandlåda snart som han kan leka i. Love

DSC_1158

Tjejmiddag!

100_8622

Emma bjöd på massor gott. Hemmagjord trattkantarellsoppa, rotsaks & sötpotatisgratäng med tsatsiki och guacamole. hallon/björnbär sobert med vaniljglass. Riktigt bra. Nu är snart är Emma och Andreas i Barcelona. Jag är avensjuk!

Kusinmys!

Deklarerat!

Japp,då åkte nyligen min mamma,pappa,syrran och hennes son Alexander. Dom har varit här och myst med mig och William. Mamma skulle hjälpa mig att deklarerat och pappa hjälpte mig med att installera barnsitsen på cykeln. Så nu kan vi cykla. Wiiie.

Mamma bjöd på korv med bröd och jag åt tre korvar. Jag var hungrig jag. Wille åt två stycken och han hade ätit lite innan också. Kött och potatis med brunsås som Vivi hade gjort åt honom.

De är så gulligt att se Alex och William växa och bli stora. Tack för de fina dop tack kortet. Riktigt sött! Nej,ska göra i ordning lite och fixa. Love Jannice

100_8629100_8638 100_8636 100_8642

lördag 18 april 2009

Carros födelsedag.

Jag ber om ursäkt för mina långa bloggande med inget mellanrum i mellan. Jag vet att en del har kommenterat de och jag håller med. De blir lite jobbigt. Ska se om jag kan få till de bättre med att dela in allt. Sorry!

igår kväll åkte jag till Carro för att fira henne. Hon fick en flaska med lite god dricka i från mig med rosa presentpapper. Haha,vi är lika. De var trevligt att träffa dom “gamla” vännerna som jag umgicks med innan jag träffa Tobbe. Skönt att se dom och hur dom har förnedrats mycket. Några saker på slutet fick mig till tårar. Lycka till båda två! Lycka till på måndag gumman. Jag stöttar dig ska du veta om du läser detta.

Ikväll blir de tjejmiddag hos Emma. Lite mycket borta om helgerna nu. Men snart så ska de bli lugnt igen. De behövs verkligen. Nästa helg kom de förslag på att grilla hemma hos oss med Tony och Carro så vi får se hur de blir. Så då blir de säkert grillning. Ska ringa BVC på måndag. William kliar i ögon,händer och lite på kroppen sen lite hosta och nysningar. Jag hoppas han inte har fått någon pollenallergi eller så. Så de får vi se om vi får någon tid för att ta prover på honom. Nej,ska snart in i duschen. Ska fixa lite på datorn först. Love Jannice100_8506

100_8523

Carro och jag!

fredag 17 april 2009

Sala Shopping!

Ja idag blev de Sala av en slump. Svärmor och hennes mamma Vivi frågade om jag skulle hänga på. Jag skulle endå in och kolla. Skulle egentligen träna med Emelie men barnpassningen blev inte lång då och fler tillfällen finns? Nästa vecka? De blev stövlar och skor. Sen fick han massor med kläder av sin farmor och sandleksaker av Vivianne. Arne håller på göra sandlåda och de tycker jag William är de bästa som finns just nu. Han sitter helt stilla och bara leker. En bra barnvakt :) Så jag hoppas den kommer på plats snarast. För min grabb vill ju jämt vara ute nu vilket är skönt. Jag är också en ute människa,eller har blivit mer och mer för varje år. När jag var ungdom gillade jag vara ute,men bara nattetid. Jag förstår inte hur jag kan ha dissat vädret på dagen för den är alldeles underbar. Man upptäcker sånt när man får barn. Då är man illa tvungen. Samma sak med när jag var ungdom att man förstår inte hur “fittig” man har varit mot sina föräldrar förens man får egna och att dom är rädda om en. Jag minns när jag skulle till Hultsfreds festivalen. Min pappa var livrädd. Lika så mamma men jag tror pappa visade de mera.  Hur konstigt är de? Man tänker mer när man får egna och jag hoppas William aldrig blir som jag som ungdom. Sen vidare till Waynes Coffey. VÄRLDENS BÄSTA SALLAD! Den slår cupido självklart. Där måste jag gå till mera. Wille har varit hos kusinerna Cajsa och Ludvig och lekt i sandlådan och gungat. De var nog hans höjdpunkt. Riktigt kul hade han. Synd att jag inte hade kameran med mig dit. Nej,vi får se vad som händer ikväll. Är bjuden till Carro på hennes födelsedag. Men vi får se helt enkelt. Love Jannice

logo

torsdag 16 april 2009

Negativ!

100_8500

Min söt sitter och käkar mellis här under middagsluren. De vart ingen lång lur,men så han vart piggare iaf. Han vägrade lägga sig i säng och bli sövd av Tobbe men när jag går och lägger honom så vips somnar han. Undrar vad de är som jag gör som inte Tobbe kan? Eller så är William mammig?? Glad för att han är en storätare. De är mycket poppis med de tycker jag. Glad att han sover som han ska om nätterna med. Vaknar max 2 ggr på natten (iaf när jag sover med honom). Lite olika också var han sover där han inte är vann och så. Men oftast är de inga problem?! Så skönt! Tänker bara på andra som inte har de så lika lätt som vi. Hur orkar dom? Jag skulle gå in i väggen och jag aldrig fick “andas”. Jag är mest lite ledsen idag med. De känns som järnan inte orkar så mycket till. Tråkigt att bo här osv. Man får ångest och de är något jag hatar mest i mitt liv. Att må dårligt över att bo här. Visst stället är jättefint och jag älskar de.. Men kanske de passar mer när jag är 50+ och älskar att lyssna på fågeljääävlar om morgorna. Haha,jag tog i lite där. Men stället passar bäst i den åldern för mig även om landet är bäst för oss alla. Jag är nog lite mer stadsliv i mig fortfarande tyvärr. Ok,jag har aldrig bott i stan men jag trivdes jäkligt bra i lägenheten i Heby. De var mysigt på något sätt. Men landet är väl också mysigt. Tyst och lugnt när man behöver de. Så negativ jag är. Jag vill ju att William ha sin uppväxt på landet om jag får välja men man måste vara lite ego i sig med om man inte mår bra av de själv. Han kan ju inte bestämma eller känner inget nu förens han blir äldre. Men endå. Landet är de bästa. Jag är nog lite hård kanske? Men jag skriver bara min känslor. De är dom som ska tass med flera år och om jag inte mår bra av en del saker så vill jag ändra på dom. Positiva saken är WILLIAM. De bästa som finns och kommer alltid vara de bästa! Jag älskar din skruttis du är bäst! Hihi,så sött idag när han hade ut alla fryspåsar och lite annat till hemmet i lådan. Jag sa åt honom att man inte får ta ut de. Första gången den lådan ens rörs av honom. Så han virade ihop fryspåsarna med sina söta händer och stoppa tillbaka. Tänk att han förstår så mycket även om buset finns inom honom. Han är så busig. De börjar närmar sig deklaration som ska göras. Måste åka till mamma och pappa för att göra denna sak eftersom jag helt ärligt inte vet hur man ska göra. Jag kan inte klura. Mamma och pappa är bättre på sånt. Såg ni grannfejden? Tycker de programmet är bra faktiskt. De är liksom intressant hur en del människor kan bete sig. Hur kan man vara så knäpp? Längtar redan tills nästa program. Imorgon så fyller Carro år och hon vill att jag ska komma dit och fira henne imorgon kväll och jag vill så jätte gärna. Tobbe ska jobba som vanligt så vi får se hur de blir?! Trist att man aldrig får “andas”?! Fast de kanske är jag som är lite ego. Men jag är mån om mina vänner. Håller dom hårt. Är rädd för att förlora dom. Skulle träna med Emelie imorgon. Vi får se. Jag vill. Har jätte dårligt samvete för att jag aldrig kan. Jag saknar henne otroligt mycket. Jag hoppas ingen har tröttnat på mig för jag vill verkligen hinna med så mycket jag bara kan. De enda jag vet är att jag måste köpa gummistövlar i Sala till William. Jag skulle behöva ett par själv med. Nej,nu väntar sängen. Sova och upp klockan 8 imorgon bitti. Måste ändra på William så han går upp tidigt och blir trött tidigare på kvällen. Han somnade efter 22 idag och de är sent för lille skrutt. Sprallig och glad hela kvällen dock :) Love Jannice

Varför blogga?!

Jadå,sitter man här igen då. Jag undrar varför jag ens sitter och bloggar om mitt liv? De finns ju inga som läser detta men ok,jag älskar att blogga. De får liksom jag ut något på. Andas lite och så. Men de känns som ingen läser den och jag sitter och “pratar” med mig själv lite. Ok,min familj vet jag läser och kommenterar. Men vill att folket ska kommentera mera i min blogg. Älskar att läsa kommentarer. Så ätt igång och kommentera. Annars har jag väl ingen orsak att sitta berätta något om ingen säger något. Både dårligt och bra tack! Hehe. Vem är “Anonym S” som skrev den fina kommentaren?

William somnade för en stund sen. Sova lite middag. Vi sov och myste till klockan var 10 idag. Tyckte jag var myspys. Hihi,vi låg och skratta och dona hit och dit. Har inte gjort någon nytta idag heller. Har liksom ingen energi pga. de dumma vädret och sämre skulle de bli?! Jag hoppas på sol snart. Tycker de är hemskt tråkigt med gråa moln. Hittade en snygg lampa som jag vill ha. Men man får drömma om den ett tag speciellt när William är så liten. Då går allt sönder som man inte vill. Hihi,min IKEA lampa (den runda vita) är paj av en liten skrutt som klättra upp i soffan och paja. Han har kommit in i en period nu där allt var bus i Lönneberga innebär :) Men söt är han endå. Huvudsaken han inte göra illa sig iaf.

Ska hämta posten nu. Är irriterad att posten kommer 12,30-13.00 istället för 11 tiden. Hur kommer de sig? Haha,man har sina gamla vanor ju. Kanske ska ställa till med en liten lunch till mig. Har ju inte hunnit för skrutten ska matas och fixas. Love Jannicebordslampor_chstinehofsvartkrom

onsdag 15 april 2009

Duktig!

Kvällen är kommen och har tagit de lungt mest i soffan på slut tampen. Kollade på “du blir vad du äter”. En favorit faktiskt. Man får idéer och tips om god och nyttig mat där. Funderar på att göra göra något någon dag. Vilket kanske inte är så uppskattad av Tobbe. Fått råd av mamma att göra situps varje dag. Tycker de är tråkigt att man inte tar tag i saker. De skadar ju inte av vara snäll mot sin hälsa.

Idag har jag varit duktig. Jag har rensat ut min garderob. De kläder som jag absolut vet att jag inte kan ha och kommer sakna. De är en del kläder. Fick ihop till två papperskassor. Men jag kommer inte sakna dom så de är lugnt. Känns lite luftigt nu i garderoben. Finns plats för ev. nya kläder i framtiden.

Helgen dåra. Längtar som bara den till Emmas tjejmiddag. De längtar jag mest av just nu. Emma är en bra människa. En ärlig,snäll,smart och öppen tjej. Henne har jag gillat från första början och de är kul att jag har henne nära. Saknar Emelie jätte mycket också. Men henne får jag träffa på fredag. Carro saknar jag också. Hon fyller på fredag så jag är bjuden dit. Vi får se om jag kan.

78038_1160922250 
68553_1136210965
100_7785

Kan någon radera min mage?

Usch,jag blir så arg på mig själv. Ok,jag tycker inte jag har värsta hängmagen men endå. När man kollar ner ser man för fan inte bena längre som jag gjorde förr. De är lite drygt tycker jag. Jääävla hängmage :) Haha,nej men de känns liksom jätte dårligt att käka en bit ost bara. Hur dårligt självförtroende har man inte då? Nej,jag får ge fan i godsaker och äta lite sundare. Då slipper man magen…. så småningom.

Jag är duktig. Jag rensar ut min garderob från kläder som är 6mån gamla och äldre som inte passar mig eller som inte är sköna. Jag tycker jag är duktig. Rensat ur dom kläderna som jag inte rensa ut sist “dom-här-kläderna-kommer-jag-i-så-småningom-kläderna”. Dom har jag rensat ut nu. Vissa stl har jag växt ut också. Hittade mina gamla 34/32 jeans som är slitna men fortfarande snygga. Usch,man har minnen alltså. Men jag är duktig. De kommer eka i min garderob innan jag är färdig. Hihi.

Nej,jag ska fortsätta nu. Plocka och dona. William är ute med Vivi. Hon kom hit en sväng för jag skulle få egen tid att rensa min garderob. Annars vill Wille alltid vara med och de kan bli hajkon tajkon. Love Jannice

45237_1231612730

tisdag 14 april 2009

Vill ha!

 Namnlös

Riktigt fin klänning! :)

1
I like.

image 
Alltid velat haft denna färg och i rött med vita ränder. Snyggt!

6 
snygg färg tycker jag!

6565656 
hihi,kanske är killdojjor men jag gillar dom endå!

844 
Wille skulle passa bra i denna. Så söt :)